POLITICA DE PROTECȚIE A CONFIDENȚIALITĂȚII

1. DESPRE PREZENTA DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Kaylx Solutions S.R.L. consideră confidențialitatea datelor o componentă esențială în afaceri. Politica și practicile noastre de protejare a datelor se focusează pe procesarea, schimbul și stocarea corespunzătoare și legală a informațiilor cu caracter personal și totodată pe asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității.

Această declarație de confidențialitate descrie colectarea și utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personali de către Kaylx Solutions S.R.L.. Aceasta se aplică ori de câte ori unul dintre site-urile noastre, aplicațiile mobile, paginile de socializare sau formularele imprimate pe suport de hârtie vă redirecționează la această declarație pe www.lzagroup.com. Această declarație de confidențialitate nu se aplică utilizării informațiilor dvs. cu caracter personal de către site-urile web care nu sunt gestionate de Kaylx Solutions S.R.L., chiar dacă link-urile către aceste site-uri sunt incluse pe site-ul nostru.

Prezenta declarație de confidențialitate poate fi modificată atunci când schimbările sunt impuse de noile evoluții. Kaylx Solutions S.R.L. vă recomandă să citiți cu regularitate această declarație de confidențialitate, pentru a fi la curent cu orice modificări. În cazul unor schimbări majore, vom depune toate eforturile pentru a vă informa în mod proactiv.

Ultima actualizare a acestei declarației de confidențialitate a avut loc la 29 ianuarie 2021.

2. CONFIDENȚIALITATE DATELOR

Depunem toate eforturile pentru a respecta confidențialitatea datelor. Prin urmare, atunci când colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, ne asigurăm că respectăm prevederile Directivei 95/46/CE, cunoscută și ca („RGPD”).

Conform RGPD, datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană identificată sau o persoană care poate fi identificată, prin intermediul unui număr de identificare sau al uneia ori mai multor caracteristici referitoare la trăsături fizice, psihologice, economice și culturale sau identitate socială.

Această politică de protecție a confidențialității se referă la datele cu caracter personal ale clienților Kaylx Solutions S.R.L., ale partenerilor, ale furnizorilor sau ale altor persoane care ne pot contacta, ale solicitanților de locuri de muncă sau ale stagiarilor/studenților și se aplică datelor colectate prin mijloace offline, prin e-mail sau pe site-ul web.

Veți găsi referințe despre:

· motivele pentru care Kaylx Solutions S.R.L. colectează și utilizează datele dvs. cu caracter personal;

· pe ce bază sunt colectate astfel de date cu caracter personal;

· categorii de date cu caracter personal;

· durata prelucrării;

· drepturile dvs. în calitate de persoane vizate;

· divulgarea datelor dvs. cu caracter personal

3. CLIENȚI/POTENȚIALI CLIENȚI:

Prelucrarea datelor

Kaylx Solutions S.R.L. utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile solicitate; de exemplu, pentru:

· Administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate prin intermediul website-urilor, a aplicațiilor software/portaluri web și a aplicațiilor mobile deținute de Kaylx Solutions S.R.L.;

· Activități comerciale de vânzări servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de servicii pe website-urile, aplicațiile software și aplicațiile mobile deținute de către Kaylx Solutions S.R.L., administrarea conturilor clienților, partenerilor, cercetare /studii de piață, statistică;

· Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor Kaylx Solutions S.R.L., desfășurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului;

· Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor prin intermediul website-urilor, a aplicațiilor software, a aplicațiilor mobile deținute de către Kaylx Solutions S.R.L.);

· Recrutarea de resurse umane pentru compania Kaylx Solutions S.R.L.;

· Analiză datelor care cuprind preferințele clienților și prospectilor cu privire la produsele și serviciile oferite de către Kaylx Solutions S.R.L. prin intermediul website-ului, a aplicațiilor software sau a aplicațiilor mobile deținute și cu privire la produse și servicii pe care compania Kaylx Solutions S.R.L. le analizează cu intenția de a decide dacă se impune adăugarea acestora în portofoliul companiei;

· În scopul educării și culturalizării;

· În scopul activităților de protecție și asistență socoala;

· Statistici și activități de cercetare științifică cu privire la produsele și seriviile Kaylx Solutions S.R.L., precum și cu privire la produsele și serviciile oferite de concurență;

· În scopul efectuării serviciilor de turism și în special de rezervare obiective turistice și hoteliere;

· În scopul efectuării servicii de comunicații electronice;

· În scop probatoriu în legătură cu activitățile de mai sus și în scopul arhivării.

Kaylx Solutions S.R.L. utilizează informațiile dvs. de contact pentru a comunica în legătură cu solicitările dvs. și orice alte aspecte relevante legate de afaceri. De asemenea, în cazul în care, între părți există un contract încheiat, prelucrarea datelor se va baza pe prevederile contractuale existente.

Este posibil ca Kaylx Solutions S.R.L. să prelucreze o parte din datele cu caracter personal în contextul furnizării serviciilor necesare pe baza obligațiilor legale și în scopul transparenței.

De asemenea, este posibil ca Kaylx Solutions S.R.L. să utilizeze informațiile dvs. de contact pentru a vă trimite buletine informative, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat acordul expres pentru o astfel de prelucrare. Vă puteți revoca oricând acordul făcând clic pe „Dezabonare” atunci când primiți buletinul informativ.

Tipurile de date pe care le putem colecta și prelucra sunt numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, de fax, adresa, precum și alte date pe care ni le furnizați direct.

Atunci când vi se soicită date cu caracter personal rețineți că este în joc interesul legitim de a furniza servicii conform domeniului nostru de activitate. Lipsa de cooperare poate duce la imposibilitatea de a vă include în baza noastră de date sau de a vă oferi serviciile noastre.

4. COLABORATOR/FURNIZOR/ LIBER PROFESIONIST

Prelucrarea datelor în scopul furnizării de servicii și comunicării /menținerii relațiilor contractuale

Kaylx Solutions S.R.L. utilizează datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti orice tip de documentație pe care se bazează colaborarea. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona anumite proiecte speciale sau participarea la licitație. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a furniza servicii în funcție de domeniul nostru de activitate.

Kaylx Solutions S.R.L. utilizează informațiile dvs. de contact pentru a comunica în legătură cu posibilele schimbări ale fluxului de lucru, tipuri noi de servicii și orice alte aspecte relevante legate de domeniul de activitate. De asemenea, în cazul în care, între părți există un contract încheiat, prelucrarea datelor se va baza pe prevederile contractuale existente. De asemenea, utilizăm datele personale relevante pentru a menține relația contractuală cu dvs.

Este posibil ca Kaylx Solutions S.R.L. să prelucreze o parte din datele dvs. în contextul furnizării serviciilor necesare pe baza obligațiilor legale și în scopul transparenței. Posibilele categorii de date colectate și prelucrate în contextul relației noastre sunt numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, de fax, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, educația și formarea, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le furnizați direct.

De asemenea, Kaylx Solutions S.R.L. poate utiliza informațiile dvs. de contact pentru a vă trimite buletine informative sau notificări privind industria de traduceri, potențiale training-uri sau webinare și alte tipuri de conținut care este legat de domeniul de activitate. Vă puteți revoca oricând acordul trimițând un e-mail la adresa contact@fitsy.shop.

Tipurile de date pe care le putem colecta și prelucra sunt numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, precum și alte date pe care ni le furnizați direct.

5. POSTURI DISPONIBILE/INTERNSHIP

Kaylx Solutions S.R.L. utilizează datele cu caracter personal conținute în formularele de înscriere și CV-uri pentru a evalua calificarea pentru posturile disponibile, inclusiv în legătură cu un potențial program de internship. Prelucrarea se bazează pe interesul legitim de a furniza servicii în funcție de domeniul nostru de activitate.

Posibilele categorii de date colectate și prelucrare în contextul relației noastre sunt numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, educația și formarea, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le furnizați direct.

6. INTERACȚIUNEA PRIN INTERMEDIUL REȚELELOR DE SOCIALIZARE

Pe paginile noastre de socializare Atunci când dvs. comunicați cu noi prin intermediul rețelelor de socializare (Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram, Facebook și altele), vom primi câteva dintre informațiile dvs. Puteți interacționa pe paginile noastre de socializare:

· Plasând un comentariu sau expediind un mesaj

· Încărcând un conținut media

· Devenind un adept (făcând clic pe butonul “îmi place” sau abonându-vă de exemplu la un canal YouTube)

· Participând la concursurile și campaniile noastre organizate pe rețelele de socializare

Vom primi informații cum ar fi numele dvs. de (utilizator), poza dvs. de profil, locul unde locuiți, adresa dvs. de e-mail și genul dvs. Puteți verifica setările contului dvs. de pe rețelele de socializare și declarațiile de confidențialitate aferente rețelelor de socializare pentru a afla mai multe informații. Noi folosim informațiile dvs. pentru a răspunde la comentariile și mesajele dvs., pentru a analiza și evalua populația consumatoare și pentru a vă permite să participați la concursurile și evenimentele noastre. Folosim de asemenea, rețelele de socializare pentru a plasa publicitate. Acest lucru se bazează fie pe informațiile pe care platforma de socializare le-a colectat de la dvs., fie pe informațiile pe care le-a colectat Kaylx Solutions S.R.L. de la dvs., cum ar fi atunci când subscrieți la buletinele noastre informative (a se vedea punctul 4 de mai sus).

· În cazul în care platforma de socializare a colectat informațiile, Kaylx Solutions S.R.L. nu are acces la informațiile respective. Ca rezultat, nu ne putem expune cu privire la modul în care platforma stochează și utilizează informațiile. Vă recomandăm să citiți condițiile și declarațiile de confidențialitate ale furnizorului rețelei sociale. Acestea de asemenea de multe ori vă oferă setări de cont sau alte mijloace pentru a schimba setările dvs. de confidențialitate.

· În cazul în care partajăm informațiile dvs. cu caracter personal, cum ar fi adresa dvs. de e-mail sau numărul dvs. de telefon, platforma rețelei de socializare utilizează informațiile dvs. pentru a include sau exclude posibilitatea dvs. de a vizualiza o anumită publicitate. Informațiile dvs. vor fi criptate (trunchiate) atunci când sunt transferate pe platforma rețelei de socializare. În cazul în care nu dispuneți de un profil pe o anumită platformă, acea platformă nu va putea să decripteze informațiile și să vă identifice.

Am putea de asemenea să vă contactăm în mod proactiv pe rețelele de socializare în cazul în care sunteți conectat (ă) la pagina noastră sau dacă ați postat o poză sau un videoclip legat de Kaylx Solutions S.R.L. sau cu produsele noastre. Puteți renunța în orice moment la partajarea informațiilor pe platformele rețelelor de socializare pentru publicitate expediind un e-mail la contact@fitsy.shop.

7. DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

De regulă, Kaylx Solutions S.R.L. nu divulgă datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți. Cu toate acestea, putem fi obligați din punct de vedere legal să divulgăm date cu caracter personal relevante instanțelor judecătorești și comisiilor de arbitraj sau autorităților. Acest lucru este în interesul dvs. și este necesar.

8. DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIIILOR

Înțelegem importanța protejării vieții private a copiilor. Nu colectăm cu bună știință datele cu caracter personal ale copiilor fără consimțământul părinților sau tutorelor lor legali. Solicităm copiilor care nu au împlinit 16 ani și care folosesc site-urile sau aplicațiile noastre trimiterea datelor cu caracter personal după ce părinții sau tutorii au acordat consimțământului lor pentru prezentarea unor astfel de date.

10. PRELUCRAREA DATELOR

Datele cu caracter personal sunt păstrate pe durata executării contractului, precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și obligațiile legale. Evident, dacă datele cu caracter personal nu sunt colectate în baza unui contract încheiat, aceste date vor fi păstrate cât timp este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate.

11. STOCAREA INFORMAȚIILOR DVS.

Utilizăm diverse sisteme și baze de date pentru a stoca informațiile dvs. cu caracter personal. Unele sisteme sunt gestionate de Kaylx Solutions S.R.L. altele de către partenerii noștri. Deoarece înțelegem pe deplin importanța păstrării informațiilor dvs. în siguranță, am întreprins diverse măsuri tehnice și organizatorice pentru a vă proteja informațiile împotriva pierderii sau a utilizării abuzive. Sistemele și aplicațiile noastre sunt protejate în conformitate cu standardele aplicabile pentru protecția informațiilor.

Cele mai multe informații cu caracter personal sunt stocate în Uniunea Europeană. În cazul în care informațiile dvs. cu caracter personal sunt transmise destinatarilor din țările din afara Uniunii Europene, vom lua măsuri adiționale pentru a proteja informațiile dvs.

12. DREPTURILE DVS.

În calitate de persoane vizate, GDPR prevede o serie de drepturi pentru dumneavoastră. Cele mai importante sunt prezentate mai jos:

· Accesul la informații – aveți dreptul de a fi informat că datele dvs. sunt colectate și prelucrate, în ce scop și cum;

· Rectificarea datelor– aveți dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal, dacă este necesar;

· „dreptul de a fi uitat”– aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, în unele cazuri (de exemplu, datele nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate inițial);

· Restricționarea datelor– aveți dreptul de a restricționa colectarea și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în unele cazuri (de exemplu, când suspectați că datele dvs. cu caracter personal nu sunt exacte);

· Obiecție– aveți dreptul de a obiecta la continuarea colectării și prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în condițiile și limitele prevăzute de lege;

· Portabilitate– aveți dreptul de a ne solicita să transmitem mai departe datele pe care ni le-ați furnizat în format electronic;

· Reclamație – aveți dreptul să depuneți reclamații la autoritatea de protecție a datelor;

13. DREPTURILE DVS. LA VIATA PERSONALA

13.1. SOLICITĂRI DE ACCESARE, COLECTARE ȘI ȘTERGERE A DATELOR DVS.

Dacă doriți să cunoașteți ce informații stocăm despre dvs., solicitați acest lucru și vă vom trimite o prezentare generală cu privire la informațiile dvs. cu caracter personal. Nu se vor percepe plăți pentru acest lucru. În cazul în care informațiile se dovedesc a fi inexacte – sau în cazul în care se pare că sunt stocate cu încălcarea legilor privind protecția datelor – le vom corecta sau le vom șterge. În cazul în care dispuneți de un cont pe site-urile sau aplicațiile noastre, puteți de asemenea să vă actualizați informațiile dvs.

13.2. SOLICITĂRI DE SISTARE A UTILIZĂRII DATELOR DVS.

De asemenea, puteți solicita să nu mai utilizăm informațiile dvs. sau să nu le mai folosim într-un anumit mod, cum ar fi trimiterea buletinele noastre informative (a se vedea punctul 4 de mai sus). În cazul în care dvs. ați acordat consimțământul pentru utilizarea informațiilor dvs., puteți retrage acordul respectiv.

13.3. ÎNTREBĂRI ȘI RECLAMAȚII

În cazul în care doriți să ne adresați o întrebare cu privire la prezenta declarație de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@fitsy.shop. În cazul în care dvs. doriți să depuneți o plângere cu privire la modul în care folosim informațiile dvs. sau la modul în care răspundem la solicitările dvs. și întrebările legate de confidențialitate, puteți de asemenea expedia o reclamație Autorității Naționale Pentru Protecția Datelor.

13.4. MODUL ÎN CARE NE PUTEȚI CONTACTA ȘI MODUL ÎN CARE VĂ RĂSPUNDEM

Solicitările pot fi efectuate făcând clic pe link-ul de contact de pe site-ul web care v-a redirecționat către această declarație de confidențialitate sau care publică declarația respectivă. De asemenea, puteți trimite un e-mail la contact@fitsy.shop.

Este posibil că solicitările dvs. să fie respinse în cazul în care nu putem verifica identitatea dvs., solicitarea dvs. este nerezonabilă sau nespecifică sau în cazul în care solicitarea dvs. pune în pericol confidențialitatea celorlalți. Oricum ar fi vă vom răspunde în decursul a 30 de zile. i Conform art. 3 al Legii nr. 677/2001, datele cu caracter personal reprezintă “orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale” (ex.: nume, prenume, data naşterii, adresa actuală, fotografii/înregistrări video, date referitoare la starea de sănătate, condamnări penale).